Am fost în Valea Plopului şi Valea Screzii – un loc cu adevărat binecuvântat de Dumnezeu

Într-o frumoasă zi de 27 Martie, în ajunul Praznicului Intrării Domnului nostru Iisus Hristos în Ierusalim, am ajuns pentru prima dată la Valea Plopului, acasă la Părintele Nicolae Tănase, pentru a aduce o picătură de zâmbet copiilor săi din cadrul Asociaţiei Pro-Vita.

Am încercat după posibilităţi să aducem şi noi o contribuţie la îndulcirea vieţii celor peste 200 de suflete nevinovate ce vieţuiesc în acest loc binecuvântat, dăruind din suflet către suflet.

Ajungând aici, părintele Nicolae Tănase ne-a întâmpinat cu un cald: „Bine aţi venit!”, invitându-ne, de asemenea, să luăm masa împreună cu ei. Ne-am simţit ca acasă!

După ce am reuşit să descărcăm din maşină, cu ajutorul copiilor, ceea ce adusesem, am primit cu bucurie să mergem să vizităm aşezământul, să ne întâlnim cu copii şi să aflăm cât mai multe lucruri despre minunea înfăptuită aici de aceşti oameni binecuvântaţi de Dumnezeu.

După ce am vizitat camerele, celor mari şi celor mici, ne-am jucat cu cei de grădiniţă, am admirat împrejurimile şi am rămas impresionaţi de poveştile de viaţă ale unor copilaşi, am discutat cu doamna Melanie despre necesităţile stringente ale asociaţiei.

Astfel, am aflat că este mare nevoie de diverse materiale de construcţii pentru a încheia lucrări începute şi neterminate de-a lungul anilor, dar şi pentru realizarea altora, ţinând cont că numărul celor adăpostiţi acolo creşte uneori şi de la o zi la alta. De asemenea, este nevoie cam de orice lucru necesar într-o casă.

Zilele acestea voi publica o listă cu necesarul pentru o lună!

Mulţumesc din suflet tuturor celor care au contribuit  prin donaţii la această campanieşi au adus un zâmbet acestor suflete pure şi minunate!

V-aş ruga să rămânem în continuare uniţi şi alături de aceşti copii, pentru a continua să-i sprijinim, fiecare cu ce poate, pentru că doar „Dăruind vei dobândi”!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s